l Dia Mundial de l’Alzheimer, celebrat cada 21 de setembre, és una data clau per a conscienciar sobre aquesta impactant malaltia que afecta milions de persones a tot el món.
Darrere dels números i les estadístiques, existeixen històries de vida que mereixen ser escoltades.
Cada persona que viu amb Alzheimer té una història única i valuosa. És important recordar que darrere de la pèrdua de memòria i la confusió, hi ha un ésser humà amb somnis, records i emocions.
Explicar aquestes històries ens ajuda a crear empatia. És necessari acostar-nos, escoltar i comprendre les vivències de les persones i les seves famílies. L’empatia ens uneix, ens fa més humans i ens brinda la fortalesa per a secundar i cuidar a aquells que viuen amb Alzheimer.

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies