Portar una vida activa significa abandonar el sedentarisme i una sèrie de patrons inadequats respecte a la nostra activitat física que, a la llarga, poden influir negativament en la nostra salut: sobrepés, malalties cardiovasculars, etc.

És molt important que tinguem present que el nostre organisme està desenvolupat, tant estructural com fisiològicament, fins i tot mentalment, per al moviment.

Per tant:

- Establir una rutina diària
- Mantenir-se hidratat
- Fer exercicis físics
- Alimentar-se adequadament

Consejos para mantener una vida activa

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies