Cap persona està aliena al risc de caure’s. Amb l’edat el perill de caure’s i les seues conseqüències augmenten.
Una caiguda en una persona major té pitjors conseqüències que en una persona jove, tant per a ells, que poden perdre la seua independència, com per a les persones que els envolten, siguen familiars, cuidadors o amics.
Hi ha persones majors que pateixen malalties com a osteoporosis i fins que no pateixen una caiguda no ho saben. Els seus ossos es van afeblint i qualsevol caiguda pot portar molt de temps de recuperació.
Cuidar d’un mateix és fonamental, i una manera de fer-ho és prevenir caigudes en el dormitori.
La seguretat és el primer! Recordar que petites accions poden marcar la diferència. Dormir tranquil i aixecar-se  amb energia cada dia.
Cuida d’un mateix  i gaudir dels moments de descans!

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies