Diversos estudis tant en persones com en animals mostren que l’exercici impulsa la creació de noves neurones en el centre de la memòria del cervell i després ajuda a aqueixes noves cèl·lules a sobreviure, madurar i integrar-se en la xarxa neuronal del cervell, on poden ajudar a pensar i recordar.

Als múltiples beneficis de fer exercici físic de manera regular li podem afegir un altre: la seua contribució a enfortir la salut cerebral. Un nou estudi ha demostrat que existeix una hormona que es produeix en els músculs durant l’exercici que millorar el funcionament del cervell i la memòria.

Aquest estudi, realitzat per científics de la Facultat de Medicina d’Harvard i altres institucions, ha descobert que en realitzar exercici, els músculs generen una hormona que pot creuar al cervell i beneficiar la salut i la funció de les neurones, millorant el pensament.

La prova es va realitzar amb ratolins i es va observar una millora en la memòria tant en animals sans com en aquells amb una versió de la malaltia d’Alzheimer.

descarga (1)

descarga

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies