En el nostre camí cap a una societat més compassiva, és fonamental despertar l’empatia i protegir els nostres majors.
Imagina l’amor, la saviesa i les històries que porten amb si.
Fem un anomenat a l’acció, brindant suport, escolta i respecte als qui mereixen viure en pau i dignitat.
Junts, podem crear un món on la vellesa sigui valorada i protegida.
Demostrem el nostre compromís avui i tots els dies!

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies