La comunicació és la base de qualsevol relació social. Les persones humanes som éssers socials i necessitem estar comunicats i interactuar per sobreviure. En aquesta línia, la comunicació per a una persona amb Alzheimer, altres demències o transtorns, adquireix una importància cabdal.

La comunicació forma part del procés adaptatiu de les persones a la vida. De fet, la comunicació és no només una eina per comunicar-nos amb els altres, sinó que és essencial per a la salut mental de les persones.

En el cas d’una persona amb Alzheimer treballar tot allò relacionat amb la comunicació és clau per millorar la qualitat de vida dels pacients. I, a més, una bona comunicació contribueix a fer que els efectes d’aquestes malalties siguin menys invasius.

Recomanacions:
L’ús d’imperatius no és gens aconsellable. Això és així perquè la persona pot sentir-se intimidada i nosaltres busquem tot el contrari. Es tracta de trobar la manera de trobar un acostament.

Una recomanació que no falla és fer servir el sentit de l’humor per comunicar-se amb pacients amb Alzheimer. L’humor acosta les persones i fa molt més fàcil no sols la comunicació sinó la recepció del missatge que es vol transmetre i facilita la capacitat de comprensió per al receptor. Per tant, seguir aquests consells permetrà que la comunicació amb les persones afectades per aquesta malaltia sigui millor.

 

328438663_737855474299234_7290896230105016254_n

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies