El dimecres 19 de juny a la tarda vam realitzar la xerrada: “Necessites ajuda?” a la població de Xerta.
En aquesta xerrada els vam explicar la història de l’Associació, què és la malaltia d’Alzheimer i tots els serveis que oferim.
Des d’AFATE volem agrair a tothom la seva assistència.

IMG-20190619-WA0009

 

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies