El Dilluns 6 de maig a la tarda es va realitzar a la seu de l’Associació la presentació del llibre “9 regalos del Alzheimer” a càrrec de la seva escriptora la senyora Matilde Mendieta, 

L’escriptora ens va explicar el canvi de vida que va tenir quan la seva mare va ser diagnòstica d’Alzheimer ara fa uns anys . A partir d’aquell moment va començar una aventura plena de desafiaments i vivències que li han requerit una bona dosis de motivació per assumir riscos. Ens va afirmar que intentarà deixar aquest món un poc millor del que l’ha trobat, per això farà tot el que estigui a les seves mans en la lluita contra l’Alzheimer. 

Ella ens va aconsellar que cada dia donéssim gràcies i ens va dir que ella dóna gràcies a l’Alzheimer per ensenyar-li tantes coses. Per això, nosaltres des d’aquí agraïm que ens presentés el seu llibre i també donar-li les gràcies per tots els consells que ens va brindar perquè puguem treure la part positiva a l’Alzheimer.


Gràcies a tots els que vau participar en la presentació. 

IMG_20190506_165113_resized_20190508_084618223

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies