Us informem de les properes xerrades que es duran a terme a l’Associació. Si esteu interessats amb alguna truqueu al 977510519 per apuntar-vos. 

- Gimnàstica cerebral: 5 de juny a les 17 hores.
- Activa’t: 3 de juliol a les 17 hores.
- Cuida la teva memòria: 25 de setembre a les 17 hores.
- La necessitat de sentir-se útil: 23 d’octubre a les 17 hores.
- L’acceptació del present: 20 de novembre a les 17 hores. 

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies