Ahir vam realitzar la primera part del projecte de servei comunitari ApS amb els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Teresià de Tortosa. 
Aquesta primera part consisteix en una part formativa on van aprendre què és l’Alzheimer, fases de la malaltia, tractament,... i també què AFATE i quins serveis prestà. Després vam realitzar una segona part de crear material adaptat per als nostres usuaris.
Continuarem aquesta feina amb la segona part als nostres tallers de Tortosa on desenvoluparan el projecte de servei comunitari els alumnes de 4t amb l’ajuda dels nostres usuaris i terapeutes. 

IMG-20180119-WA0001

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies