A partir del dia 1 de desembre i fins al 8 de desembre ens podeu trobar al Parc Central de Tarragona on us oferirem informació a tot el públic  sobre els recursos que hi ha per a persones amb la malaltia d’Alzheimer i també dels serveis i activitats de la nostra entitat. També tindrem a la vostra disposició per si voleu comprar calendaris i caramels solidaris, loteria de nadal, …

Ens trobareu en un estand del Parc Central perquè estem participant en una iniciativa que es porta a terme en el marc de la campanya “Dona tus recuerdos” organitzada per CBRE. Per cert, també hi haurà un Photocall perquè la gent que es faci una foto i ho vulguin publicar a les xarxes socials i per cada fotoParc Central ens donarà 1€.

Per llegir la nota de premsa aquí.

Si veniu a Tarragona, recordeu a fer-nos una visita!

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies