Una vegada més es demostra la sensibilitat del cos de Mossos d’Esquadra cap a les persones que pateixen la malaltia d’Alzheimer. El divendres passat dintre de la jornada de presentació de la campanya: Garantint la seguretat de les persones amb Alzheimer, es va presentar una polsera amb un codi QR per identificar els malalts que es perdin o desorientin i poder contactar així amb els seus cuidadors. 

18222405_10155236043986445_4686022254936995743_n


Les polseres porten un logotip dels Mossos i contindran informació d’interès del malalt. A més, s’ha editat un tríptic informatiu sobre com procedir per ajudar a localitzar i identificar a una persona extraviada i també s’ha presentat una guia d’ús intern dels Mossos amb consells bàsics sobre com actuar amb persones amb Alzheimer. 

image-75615
Les polseres tenen un preu de venda de 4.50 € i podeu adquirir-la a la nostra associació.

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies