La resiliència és el procés d’adaptar-se bé a l’adversitat, a un trauma, tragèdia, amenaça, o fonts de tensió significatives, com a problemes familiars o de relacions personals, problemes seriosos de salut o situacions estressants del treball o financeres.

En els moments de vulnerabilitat, descobrim la nostra veritable força i resiliència.
És en aquestes situacions on trobem la fortalesa interior per a superar obstacles i enfrontar els desafiaments. No et subestimis, perquè dins de tu hi ha una valentia indomable que t’impulsa a continuar endavant.
Confia en tu mateix i abraça la teva resiliència. Ets més fort del que creus!

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies