El divendres 29 de maig de 2023 , AFATE va tenir l’oportunitat de posar en comú coneixements, projectes, experiències i noves idees en la #JornadaCompartir, on vàrem parlar dels beneficis de l’Artteràpia.
Cadascuna de les AFAs van compartir projectes, coneixements i experiències. Les seves presentacions van ser magnífiques i ens van brindar noves idees per a continuar millorant i fent costat a les famílies afectades per l’Alzheimer.
Continuem compromesos en el nostre treball de brindar suport, informació i recursos a les famílies que enfronten l’Alzheimer.
Junts, continuarem construint un futur millor per a ells.

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies