Per una cultura del bon tracte a les persones grans!!!

Respecte a la dignitat de les persones majors, evitant el seu aïllament, fomentant la seva autonomía, mantenint la seva autoestima.

Com a societat hem d’oferir un tracte digne i respectuós a totes les persones majors independentment de les facultats que mantinguin.
Hem d’evitar per complet, per part nostra o per la d’uns altres, un tracte innecessàriament condescendent o infantilitzat quan tractem amb elles.
“L’atenció a les persones majors és un dels reptes als quals ha de fer front la nostra societat, tant en l’àmbit sanitari com en l’àmbit social”.
Aquesta cultura del bon tracte ha de basar-se en el respecte a la dignitat de les persones majors, erradicant els estereotips i prejudicis que impedeixen que siguin tractats com un igual i contempla la promoció d’una imatge de la vellesa ajustada a la realitat, l’evitació de l’aïllament de les persones majors amb els seu entorn pròxim i amics, el foment de la seva autonomia, el manteniment de la seva autoestima, garantir l’accés a la informació, participació i presa de decisions, la protecció de la seva intimitat i l’accés a l’ús i control de les seves pertinences, entre altres qüestions.
329224088_2039798883077877_5442244358608869730_n

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies