Cafès d’Afate vol crear un espai de cafè per a motivar els cuidadors i proporcionar-los un espai de connexió on compartir vivències semblants

. Al mateix temps poder desconnectar de l’ambient familiar facilitant perspectives normalitzadores, en un espai d’informació però també d’entreteniment.

 

CAFES

 

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies