El dimecres 19 de juny al matí, la Directora de l’Associació Cultural La Companyia ens va fer entrega d’un xec. Aquest donatiu corresponia a la part de la recaptació de l’espectacle “Els Pastorets de Moreira” que es va realitzar a l’Auditori Felip Pedrell el passat mes de Desembre de 2018.

 

IMG_20190619_094430 IMG_20190619_094447

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies