Què són els Cafès d’AFATE?

Els Cafès d’AFATE són un espai en el qual els familiars comparteixen les seves preocupacions i necessitats. Els interessats es reuneixen voluntàriament amb la finalitat d’ajudar-se mútuament. En el cas d’AFATE, són persones cuidadores dels seus familiars que realitzen mensualment una trobada informal (sense cap terapeuta) per prendre un cafè i compartir les seves vivències obertament. Aquests cafès estaran conduïts per un mediador.

A qui va dirigit?

S’adreça a cuidadors-familiars en actiu o no que vulguin compartir les seves inquietuds i experiències.

Quan i on es realitzen?

A la seu de l’Associació (Passeig Joan Moreira, 25 de Tortosa) el primer divendres de cada mes a les 16.15 hores. 

Beneficis:

- Ofereix un espai de tertúlia distesa que pot ajudar a veure’s en circumstàncies semblants. – Ajuda a expressar les emocions contingudes, compartint-les entre iguals. – Proporciona moments de desconnexió de l’entorn familiar, facilitant perspectives normalitzadores, d’acceptació i de superació. – Aporta un ambient d’entreteniment i al mateix temps d’informació. – Condueix a formar-se en la cura personal en el sentit de trobar temps i espai d’autodedicació. – Suposa una experiència positiva per al cuidador, que el motivà a seguir endavant.

Per a més informació i/o inscripció:

Adreça’t a l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre o truca al 977 51 05 19

Captura

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies