Tenim una novetat molt important per als Tallers d’estimulació cognitiva. A partir d’ara, complementarem els tallers convencionals amb la implantació de tablets i un nou programa de psicoestimulació. Com veieu ens estem adaptant als nous temps i també ens modernitzem com a teràpia. Tot això ha estat gràcies a la subvenció de la Diputació de Tarragona.

“Per acord de Junta de Govern de 25 de maig de 2018, la Diputació de Tarragona ha concedit a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre (AFATE) una subvenció nominativa, per l’adquisició de material   informàtic, concretament un ordenador i tablets i el programa NeuronUp per a dos professionals de l’Associació, per l’any 2018, per import de 9.987, 04 €”.

 

Per tant, els nostres usuaris estaran d’estreno ben aviat!

 

tablets

 

Amb el finançament de:

dipu-peu-logo

 

 

 

 

 

 

 

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies