El Divendres 25 de febrer vam realitzar el taller de reminiscència amb el grup de Tortosa. Aquest taller el vam dur a terme amb l’ajuda d’alguns joves de 4t d’ESO del Col·legi Teresià de Tortosa que estan desenvolupant el Projecte de Servei Comunitari a la nostra associació. En el taller de reminiscència vam parlar sobre els oficis: Abans i Ara i tant usuaris com joves van poder explicar tot el que sabien dels diferents oficis, com havien evolucionat aquests, quines diferències existien entre els oficis antics i els actuals,…

IMG-20180224-WA0000      IMG-20180224-WA0002     IMG-20180224-WA0011

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies