Aquesta targeta sanitària permet la identificació de les persones que, pel seu estat de salut o per les seves característiques clíniques específiques, necessiten una atenció diferenciada en la seva relació amb els professionals i els serveis sanitaris. En aquest context estan incloses les persones amb diagnòstic de demència (amb un nivell d’afectació cognitiu moderat), dany cerebral amb trastorn de la conducta, discapacitat intel·lectual (retard mental) greu i profunda, discapacitat intel·lectual (retard mental) lleu o moderada amb trastorns de conducta, trastorns de l’espectre autista (autisme) i/o que pateixin alguna malaltia minoritària cognitiu de base genètica en l’edat pediàtrica amb trastorn de conducta.

L’objectiu d’identificar de manera immediata a aquestes persones amb la TSI Cuida’m és permetre una atenció amb un tracte més adequat i personalitzat, facilitar el seu acompanyament per part dels familiars o altres persones a les visites, l’atenció urgent, les proves diagnòstiques i els trasllats en ambulàncies, sempre que ho permeti la situació clínica, i afavorir la seva relació amb els professionals.

La TSI Cuida’m la sol·licita el professional corresponent, bé perquè considera que la persona hauria de disposar, bé a petició de la persona que serà el titular o del seu representant (familiar o tutor). Una vegada acceptada la sol·licitud, i efectuats els tràmits pertinents, el titular rebrà la targeta al seu domicili.

La TSI Cuida’m no comporta cap modificació en el dret a l’atenció ni el nivell de cobertura, i no atorga als seus beneficiaris cap tipus de càrrec addicional.

Per a més informació: http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici/
La informació ha estat extreta de: http://catsalut.gencat.cat/…/acces-siste…/la-tsi/tsi-cuidam/

 

Captura tsi 1     TSi 2

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies