Seguim amb els nostres nous tallers! Aquesta vegada ha estat el torn de la musicoteràpia i la psicomotricitat. Durant les últimes dues setmanes aquests s’han anat desenvolupant en les diferents poblacions. Els tallers han estat realitzats per terapeutes especialitzats en aquests camps.
El musicoterapeuta va treballar el sentit del ritme, la memòria, el llenguatge, la coordinació i la socialització mitjançant diferents activitats acompanyades de guitarra i de cançons de l’època dels usuaris vinculades a les nostres terres.

IMG_20170324_103033_HDR - copia

IMG_20170327_154429_HDR - copia

IMG-20170405-WA0009

 

En el taller de psicomotricitat a través de l’exercici físic, adaptat a les capacitats dels nostres usuaris, es van exercitar diferents capacitats mentals com lateralitat, coordinació, esquema corporal… També mitjançant el joc grupal es van treballar la memòria, el llenguatge, l’orientació personal, l’expressió corporal i representació de les activitats de la vida diària.

IMG-20170407-WA0006 - copia

IMG-20170407-WA0004 - copia

IMG-20170407-WA0008 - copia

IMG_0709 - copia
La resposta general dels usuaris va resultar positiva quant a participació i relació amb la resta del grup, gaudint de les diferents propostes oferides en cadascun dels tallers.

Avui continuem amb la nova proposta, us anirem informant!

Usem cookies pròpies o de tercers necessàries perquè el nostre lloc funcioni adequadament, però també usem cookies que ens ajuden a personalitzar la web i que ens permeten, a més, mostrar-te publicitat personalitzada a la teva navegació tant dins com fora de la nostra pàgina. Tu pots triar permetre-les o bloquejar-les, accedint a configuració. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies. Configuració

SEGUIR NAVEGANT
Aviso de cookies